Karriär

Karriär inom Lean

Att arbeta hos Lean

Du får frihet, du kommer ta ett ansvar för din egen beläggning och kan välja uppdrag utifrån intresse och kompetens. Du kommer som regel ha långa kvalificerade uppdrag som ligger i linje med dina egna mål, då vi väljer våra uppdrag med omsorg och ur ett långsiktigt perspektiv. Eftersom vi är ett litet företag så kommer du att ha möjlighet att påverka och komma med idéer kring hur vi kan utvecklas och bli bättre. Om du vill kan du välja ett eget ansvarsområde eller förkovra dig i något ämne du är extra intresserad av.

Samtidigt har du stöd och trygghet genom tillgång till ett stort nätverk, du ingår i en gemenskap och får stöd av en chef och kompetenta kollegor. Du kommer märka att vi på Lean satsar mycket på kompetensutveckling och arbetar aktivt med varje individs utvecklingsplan.

Lean är ett professionellt företag som har alla rutiner på plats kring administration, fakturering- och lönehantering. Som konsult ansvarar du bara för din egen tid- och utläggsredovisning. Våra lokaler är väldesignade och ligger mitt i city (Göteborg och Stockholm), dessa kan du använda för kundmöten och arbetsplats om du önskar arbeta från kontoret.

Vi träffas på möten, seminarier, går ut och äter samt åker på konferenser. Du måste gilla att ha kul och om du vill kan du haka på och träna inför något motionslopp. Är du intresserad av något annat så kan du lära oss mer om det.

Är du intresserad att arbeta med oss?

Fyll gärna i formuläret nedan så kontaktar vi dig.