Medarbetare

Träffa några ur teamet

Medarbetare

Viktigast av allt för att vi ska kunna leverera hög kvalitet till våra kunder är att våra medarbetare har rätt kunskaper, färdigheter, vilja och ett starkt engagemang som sprids till kunder och kollegor.
Stefan Göthberg

Har en lång erfarenhet som Projektledare och förändringsledare. Hans expertområden är främst inom Contact Center och Service Desk där förändringsprojekt kring organisation, arbetssätt, processer och IT ger stora fördelar för kunden. Med sådana projekt genomförda hos Sandvik, SKF och Postnord har Stefan en gedigen erfarenhet att ta med in i nya projekt.

Stefan har stora färdigheter inom strategiskt tänkande, med en mycket god förmåga att snabbt värdera information och komma till beslut. Med en lång karriär inom Bank och Finans är Stefan väl insatt även i dessa frågor.

Utanför arbetet är Stefan djupt engagerad inom ungdomsidrott genom sitt ordförandeskap i Lunden ÖBK, en fotbollsförening i Göteborg med ca 350 medlemmar.
Magnus Sjölander

Är en erfaren och certifierad projektledare med djup teknisk förståelse. Magnus har 15 års erfarenhet som IT-konsult, och har arbetat i tekniska och utvecklingsprojekt inom huvudsakligen bank och finans och då inom trading och säkerhet.

Magnus är en social och trygg konsult som uppskattas för sin drivande och positiva personlighet samt förmåga att hitta lösningar.

Privat gillar Magnus att vara i naturen med familjen och är också väldigt motorintresserad.


Stefan Häll

Stefan har en lång erfarenhet av Bank- och Finans där han arbetat i många olika roller både som ledare och specialist. Tycker om utmaningar och brinner för att lära sig nya saker. Projektleder allt från tunga tekniska projekt till verksamhetsutveckling, samt förändringsledning.

”Jag gillar när det händer mycket och varit på Lean sen 2016. Älskar fotboll och har varit ungdomsledare i många år och tar med sig mycket från idrottsvärlden in i mitt ledarskap. Gillar träning och god mat som gärna äts tillsammans med familj och vänner”.
Oscar Norlin

Har lång erfarenhet av att jobba som ledare i relation mellan IT och verksamhet. Han har en gedigen teknisk bakgrund och förstår teknik och infrastruktur på djupet.

Som person är Oscar mycket driven och gillar när det händer mycket. Utanför jobbet gillar han att umgås med familjen, god mat, fiska och köra vespa av märket Lambretta.